marți, 13 iulie 2010

...

Artista Mădălina Manole a murit astăzi, 14 iulie 2010, chiar în ziua în care ar fi împlinit 43 de ani. Potrivit televiziunilor de ştiri, artista s-ar fi sinucis. Tragedia s-a petrecut la ora 6.30, la locuinţa sa din localitatea Otopeni, iar cel care a anunţat serviciile de urgenţă a fost soţul artistei.

Conform unor informaţii, artista ar fi luat o supradoză de medicamente. Manole ar fi avut probleme de sănătate, ea fiind internată în luna mai, informează hotnews.

Nimeni nu poate să creadă. Rude, colegii, oamenii simpli cred că s-a întimplat ceva grav, de altfel Mădălina Manole nu putea să facă aşa un gest.

Marcel Pavel a rămas extraordinar de şocat la auzul acestui incident. “Nu pot să cred că a putut să facă un gest atât de necugetat, m-am întâlnit cu ea în aprilie, era fericită, şi-a implinit visul, are un copil, o familie. Este îngrozitor”, a spus artistul pentru ProTV România.

“Nu cred că a putut să facă azi, de ziua ei, o ştire din moartea sa. Nu pot să cred, la o vârstă atât de frumoasă…”, a declarat în context Gabriel Doronanţu.

Potrivit REALITATEA.NET, principala ipoteză a anchetatorilor este sinuciderea, întrucât Mădălina Manole a luat mai multe medicamente, însă nu se ştie, deocamdată, ce fel de pastile.

Mădălina Manole, pe numele său real Magdalena Manole, s-a născut pe data de 14 iulie 1967, în localitatea Vălenii de Munte. Artista şi-a făcut debutul muzical la vârsta de 15 ani, iar în anul 1991 a obţinut discul de aur pentru albumul „Fată dragă”.

În 1988 participă la Festivalul de la Mamaia, unde obţine o menţiune cu piesa “Un om sentimental”. În anul 1991, obţine discul de aur pentru albumul „Fată dragă”. Din anul 1991 începe seria turneelor în Statele Unite, Canada, Austria, Belgia, Gerrmania, Franţa. Primele trei albume, lansate în anii 1991 şi 1994, înregistrează cele mai bune vânzări. Cu peste două milioane de unităţi, artista primeşte trei discuri de aur. După albumul „Fată dragă”, Mădălina Manole primeşte alte două discuri de aur pentru vânzari de două milioane de unităţi, performanţa artistei fiind semnalată de revista Billboard.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu